Skip links
OM ACREDA

Framtidens redovisningsbyrå

Vi på Acreda är ett gäng som brinner för att förbättra och optimera vårt eget och våra kunders arbetssätt genom digitalisering. Vi arbetar aktivt för att automatisera så många processer som möjligt för att öka effektiviteten och minska manuella arbetsuppgifter. Vi är passionerade och dedikerade till att hjälpa våra kunder att nå sina mål genom att erbjuda moderna och användarvänliga lösningar.

Om Acreda

På Acreda har vi en tydlig filosofi där balans i livet står i centrum. Vi tror att om våra medarbetare mår bra, kommer detta leda till både ett mer framgångsrikt företag och nöjda kunder. På samma sätt, om våra kunder mår bra, kommer det skapa en trygghet i vårt samarbete och bidra till ett ökat mervärde.

Vi är ett passionerat gäng som brinner för att förbättra och effektivisera våra och våra kunders arbetssätt genom digitalisering. Vårt mål är att automatisera processer och kontinuerligt arbeta med att uppdatera och optimera våra arbetsmetoder. Genom att dels använda vår kundportal, Acreda OnePlace, kan vi samarbeta ännu mer effektivt med våra kunder och göra hela processen enklare och mer tidseffektiv för dem.

KundRecension
"En personlig byrå med fantastisk service. Acreda vägleder mig och hjälper vårt företag i rätt riktning"

- Erik Björndahl,
RE Media Group AB

99.9%
Kundnöjdhet
5/5

VÅR HISTORIA

Vår Historia

Acreda började sin resa under 2021, då de tre redovisningskonsulterna Jens, Oscar och Julia bestämde sig för att starta en byrå med en tydlig filosofi. Visionen var att skapa en byrå där arbetsmiljö stod i fokus och där såväl kunder som medarbetare skulle trivas. De insåg att en god arbetsmiljö och ett bra samarbete är avgörande för en hållbar och framgångsrik verksamhet.

Med denna vision startade de Acreda i en liten kontorslokal. Trots de svåra omständigheterna som många företag mötte under pandemin, lyckades Acreda snabbt att växa och etablera sig som en ledande byrå inom redovisning, lön och rådgivning. Efter ett år har Acreda nu vuxit till att vara 10 anställda med en ny kontorslokal på 240 kvadrat beläget vid Behrn Arena.

Acreda fortsätter att utvecklas och växa, och ser med spänning fram emot vad framtiden har att erbjuda. Men oavsett vad som händer, kommer vi alltid att hålla vår vision om en bra arbetsmiljö och ett gott samarbete i fokus.

Jobba hos oss

Acreda är ett företag som alla medarbetare är med och utvecklar. Är det något som man inte är nöjd med ska man ha möjlighet att ändra på det. På så vis skapar vi den arbetsplats vi alla vill arbeta på. Som medarbetare på Acreda förväntas man ha ett stort engagemang och en vilja att bidra till att företaget utvecklas. I gengäld får man stora möjligheter till delaktighet, dels i form av stor påverkan på sin egen roll men även i form av företagets övergripande utveckling.

Vi tror att individens och företagets välbefinnande går hand i hand och lägger därför stor vikt vid att bygga samhörighet och teamkänsla mellan medarbetare. Hos oss är det viktigt att vara prestigelös och arbeta för bästa möjliga helhet. Vi arbetar i team där fokus är på att ta tillvara på varje individs starka sidor och löpande utvecklas tillsammans med våra kunder. Acreda är ett entreprenörsdrivet och hierarkilöst företag som arbetar som ett team tillsammans.

Om du inte har möjlighet att påverka kan det bli lätt att irritera sig på chefer som inte gör tillräckligt mycket. Hos oss är det allas gemensamma ansvar att skapa en bra arbetsplats.

Din utveckling som medarbetare är avgörande för vår fortsatta framgång och tillväxt. Därför ger vi goda möjligheter till utveckling för våra medarbetare, både genom utbildningar och genom att erbjuda nya stimulerande arbetsuppgifter. Istället för att enbart fokusera på sina egna uppgifter behöver medarbetarna se helheten i företaget, dess riktning och andra intressenter.

Hos oss står balans i livet i centrum. Arbetet är viktigt, men det är familj och vänner också. Som anställd handlar det inte om hur många timmar du lägger på ditt arbete utan kvalitén på timmarna. Har du tillräckligt med tid att umgås med dina nära och kära är vi övertygade om att du också kommer leverera ett bättre arbete.

Är du vår nästa stjärna?

Hör gärna av dig till oss på kontakt@acreda.se! Skicka gärna in en kort beskrivning av dig själv och varför du skulle vilja bli en del i vårt gäng.

Är du student och intresserad av att göra praktik hos oss? Självklart är du också välkommen att höra av dig!

15+
Års erfarenhet
249+
Koppar kaffe per vecka
10
Totalt antal anställda
385+
Antal kunder
Läs mer
Dra