Skip links
Våra Partners

Tillsammans gör vi allt smidigare.

Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda ännu bredare tjänster till våra kunder

Affärsjuridik

Lexly

Tillsammans med Lexly har vi tagit fram förmånliga erbjudanden:

För att ta del av erbjudandena behöver du skapa konto/logga in. Självklart förbinder du dig inte till något i samband med det.

WAYA

Fakturaservice

Tillsammans med vår samarbetspartner Waya Finance & Technology kan ni automatisera hela fakturaflödet via tjänsten Fakturaservice. Från att ni skickar fakturan till betalning med avprickning och bokföringsunderlag. I tjänsten ingår även automatisk påminnelse- och kravhantering.

Fakturaköp

Tillsammans med vår samarbetspartner Waya Finance & Technology kan ni enkelt välja att sälja era fakturor via tjänsten Fakturaköp. Att sälja sin faktura innebär att Wayas partner tar över kreditrisken och ni får betalt dagen efter fakturering.

CleanUp/Inkasso:

Våra rådgivare är dina rådgivare i det lilla och det stora, och rådgivning hos oss innebär förutom en kontinuerlig dialog kring det löpande även affärs- och skatterådgivning, prognoser och företagsvärdering. Vi har specialistkompetens inom många olika områden, och vi ser sambandet mellan ägar- och bolagsfrågor som en lika självklar som viktig del av arbetet med att både du och din verksamhet ska växa strategiskt mot framtiden.

Beöver ni hjälp eller undrar över något?
Tveka inte att hör av er.

REDO FÖR ATT SAMARBETA?
HÖR AV DIG!
Ring oss:
019-33 00 23
Eller maila oss:
kontakt@acreda.se
Läs mer
Dra